ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد ابوترابی: پیام رهبر انقلاب نشانه تکیه نظام بر خرد جمعی است حمایت طوایف بلوچ از پیام رهبر انقلاب اسلامی بیانیه شورای عالی امنیت ملی درباره تفاهم ایران و آمریکا
بیانیه مجلس خبرگان رهبری:

دولت و مجلس مانع ایجاد مشکلات اقتصادی جدید و گرانی شوند

دولت و مجلس مانع ایجاد مشکلات اقتصادی جدید و گرانی شوند مجلس خبرگان رهبری با محکومیت اغتشاشات روزهای اخیر از دولت و مجلس خواستند تا با نظارت دقیق بر روند اجرای طرح های اقتصادی مد نظر؛ مانع از ایجاد مشکلات اقتصادی جدید و گرانی اجناس و اقلام مورد نیاز مردم گردند.
تاریخ انتشار: ۰۰:۰۹ - ۰۲ آذر ۱۳۹۸ - 2019 November 23
کد خبر: ۲۸۶۰۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ همزمان و با حضور پرشور ملت با بصیرت ایران در محکومیت اغتشاشات روزهای اخیر؛ مراجع عظام تقلید، روحانیون و نهادهای انقلابی نیز به میدان آمده و با همراهی با مردم انقلابی به تقبیح اقدام اخلالگران پرداخته و با انقلاب اسلامی بیعتی مجدد نمودند.

 

مجلس خبرگان رهبری نیز در این مسیر با انتشار بیانیه ای بر ضرورت برخورد قاطع با اغتشاشگران و تامین مطالبات به حق مردم تاکید کرد.

 

متن بیانیه به شرح زیر است:

 

بسم الله الرحمن الرحیم

 

انقلاب اسلامی ایران، از آن روز که با پشتوانه الهی و قدرت مردمی پا به میدان نهاد تا به امروز همواره با چالش‌های گوناگون و دشمنی استکبار جهانی و دشمنان قسم خورده اسلام و مسلمین مواجه بوده و تنها انقلابی است که یک چلّه‌ی پُرافتخار را بدون خیانت به آرمان‌هایش پشت سر نهاده و در برابر همه‌ی وسوسه‌هایی که غیر قابل مقاومت به نظر می‌رسیدند، از کرامت خود و اصالت شعارهایش صیانت کرده و به حول و قوه الهی و حضور مردم در صحنه آن را استمرار خواهد بخشید ان شاءالله.

 

در روزهای گذشته شاهد ناآرامی‌ها و آشوب عده‌ای فرصت طلب به بهانه اعتراض به اجرای طرح مدیریت سوخت بودیم که مطالبه به حق مردم و شهروندان شریف کشورمان را به اغتشاش کشانده و با سلب امنیت و آسایش مردم، صحنه های خشونت آمیزی را رقم زدند که به هیچ وجه مورد تأیید مردمی که صرفاً مطالبه رسیدگی مسؤولان به مشکلات اقتصادی و معیشتی خود را داشتند نبود.

 

مجلس خبرگان رهبری، ضمن اعلام حمایت از بیانات رهبر معظم انقلاب «مدظله العالی» مبنی بر تأیید مصوبه سران محترم قوا و تأکید معظم له بر مدیریت و نظارت بر اجرای صحیح طرح و کنترل قیمت ها به ویژه در راستای حفظ و تقویت قدرت اقتصادی اقشار آسیب پذیر و قدردانی از موقعیت شناسی و بصیرت مردم عزیز کشورمان که آشوبگری عناصر فتنه گر و فریب خورده را محکوم کرده و اجازه موج سواری دشمنان را ندادند، هرگونه آشوب طلبی و تعرض به اموال عمومی و خصوصی، آتش زدن قرآن و تخریب اماکن مذهبی را به شدت محکوم کرده و ضمن هشدار جدی به آمریکای جنایتکار، اسرائیل خبیث، حکام آل سعود و سلطنت طلبان زبون که با حمایت مالی و غیر مالی از منافقین سرسپرده، به عنوان عوامل بروز آشوب‌های سال‌های اخیر در ایران اسلامی و تسلیت به خانواده قربانیان و حادثه دیدگان بی گناه این حوادث به ویژه شهدای گرانقدر امنیت، بار دیگر از دولت و مجلس شورای اسلامی می خواهد با اجرا و نظارت دقیق بر روند طرح و رفع خلاء های احتمالی، مانع ایجاد مشکلات اقتصادی جدید و گرانی اجناس و اقلام مورد نیاز مردم گردند و از دستگاههای امنیتی و قوه قضائیه هم می خواهد با شناسایی، برخورد و محاکمه قاطع با صحنه گردانان و عوامل بروز این اغتشاشات با شدت تمام برخورد کنند.

 

والسلام علیکم و رحمة الله و برکاته

 

احمد جنتی

 

رئیس مجلس خبرگان رهبری

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار